Real Gentelmen post (beardgallery)

Studio Espen har nå fått en egen barberer, Patrick Sjøblom ifra Hadeland. Patrick har fått opplæring hos Pels Pels i oslo sentrum, under oppsyn av Lord Jack Knife som er rangert som den ellevte beste barbereren i verden.

Patrick fattet interresse for tradisjonell barbering da han selv prøvde dette for snart 5 år siden. I fjor gjorde han lidenskapen om til en karriere, og fortsetter den her hos oss nå.

 

Skjegg er nå på moten som aldri før, fler og fler menn sparer nå til skjegg. Enten det er helskjegg, eller en frekk liten bart. Uansett hva du velger, riktig trimming og pleie av skjegget er alpha omega. Hvis du skal begynne og spare, eller har spart en liten stund er det 3 ting du bør ha/gå til innkjøp av.

Skjeggbørste, skjeggolje og en shampoo.

Børsten fjerner flass og setter i gang blodsirkulasjon i huden under skjegget. Huden vil da mer effektivt produsere egne oljer som forhindrer flass til en viss grad.

Skjeggolje vil tilføre nok fukt til og forhindre flass, og gi litt hold i skjegget.

Skjegg shampoo har en lavere pH verdi enn hva vanlige shampooer har, noe som er nødvendig da man har mer fett i hodebunnen enn i ansiktet. Ved bruk av vanlig shampoo kan man risikere at man får en motsatt effekt, shampooen vil tørke ut hud og skjegg.

 

Så ta turen innom oss i Studio Espen for en barberopplevelse du sent vil glemme.

Foto: Laura Lindstad

Barber: Patrick Sjøblom

 

Klem fra Laura 💙

#studioespen #skjegg #barber #barbershop #beard #shave #skjeggbarbering

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Laura Lindstad

Laura Lindstad

37, Oslo

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Laura - og er frisør og kreativ leder ved Studio Espen. Studio Espen er en pulserende frisør og skjønnhetssalong på Nordstrand i Oslo, den driver jeg sammen med mannen min (som også er frisør) Espen Lindstad. Jeg har jobbet med hår i over 16 år og elsker hår og hårtrender! Det beste jeg vet er kreativ jobbing med hår, og ikke minst fotoshoots. Kundene våre er min inspirasjon! De fortjener de beste produktene og den ypperste service til enhver tid! I tillegg ivrer jeg etter klesmoter, trening, matlaging, vin, dyr, mote, kunst, foto, reiser, venner, familie ! Livsnyter i stor skala her ;-). Følg gjerne bloggen min! Da blir jeg glad! Vi snakkes! Facebook : LauraLindstadhairguide Instagram: LauraLindstadhairguide Klem Laura

Kategorier

Arkiv

hits