Hår til skolleball og selskaper 🎀💗

I Desember og januar er det mye som skjer i form av julebord, juleselskaper, nyttårsfest og skoleball.

Siden det og feire skoleball i tiende klasse har blitt tradisjon hvor de unge damene ønsker og feire som i hollywood, hvor jentene kjøper prinsseser kjoler, fikser eller setter opp hår hos frisører, full make-up og leier limousin.

Nesten hver lørdag noe som skjer og det mer mer populært å fikse hår til frisør på store dager. Hår og sminke betyr veldig mye nå.

Foto: Camilla Skagen Nørdbø

Hår: Laura Lindstad

Foto: Laura Lindstad

Hår: Laura Lindstad

Foto: Laura Lindstad

Hår: Bitty Bich Ngoc
Hår:Laura Lindstad

Foto: 
 

Foto: Laura Lindstad

Hår: Laura Lindstad

Klem fra Laura ❤

#håroppsett #updo #skoleball #party #selskap #hårstyling #lauralindstadhairguide

2 kommentarer

Gina Elena

01.02.2017 kl.21:43

Så mange flotte hårfrisyrer! :)

Laura Lindstad

02.02.2017 kl.13:05

Gina Elena: Takk

Skriv en ny kommentar

Laura Lindstad

Laura Lindstad

37, Oslo

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Laura - og er frisør og kreativ leder ved Studio Espen. Studio Espen er en pulserende frisør og skjønnhetssalong på Nordstrand i Oslo, den driver jeg sammen med mannen min (som også er frisør) Espen Lindstad. Jeg har jobbet med hår i over 16 år og elsker hår og hårtrender! Det beste jeg vet er kreativ jobbing med hår, og ikke minst fotoshoots. Kundene våre er min inspirasjon! De fortjener de beste produktene og den ypperste service til enhver tid! I tillegg ivrer jeg etter klesmoter, trening, matlaging, vin, dyr, mote, kunst, foto, reiser, venner, familie ! Livsnyter i stor skala her ;-). Følg gjerne bloggen min! Da blir jeg glad! Vi snakkes! Facebook : LauraLindstadhairguide Instagram: LauraLindstadhairguide Klem Laura

Kategorier

Arkiv

hits