hits

Mr. Patrick's barber tips for Mustache 💈✔✂

Tips til vedlikehold av skjegg og bart.

I dette innlegget går jeg litt dypere inn på styling av barten, tips til styling av skjegg kommer senere. Kan du ikke vente så ta turen innom oss i Nordtrandveien 28.

Et velstelt skjegg er ikke noe som kommer av seg selv, for de fleste av oss ihvertfall. Det to viktigste verktøyene en skjeggmann har er skjeggbørste, og en god porsjon tålmodighet. Det er også flere produkter man kan bruke til pleie, men det kommer jeg tilbake til i ett senere innlegg.

Bruk børsten daglig (!) for og forme skjegget til en viss grad, fjerning av flass og for og stimulere blodsirkelasjon i ansiktet. Dette vil ikke føre til en økt vekst, men et sunnere skjegg. Steder hvor det kun er dun kan få den pleien det trenger for og utvikle seg til skjegg.

Det som man må tenk på når man styler barten er at de aller fleste har en verv i ansiktet. Så hvis barten blir helt sjef ved snurre den med klokka på en side, blir den ikke alltid like bra på motsatt side. Dette kan løses enkelt ved og snurre den motsatt vei av hva du først gjorde. Varm opp bartevoksen enten med en hårføner, eller gni den mellom fingrene til den mykner. Fordel den inn i hele barten, for så og snurre den og style etter eget ønske. Påfør mer voks om nødvendig. Har du en myk voks kan du blåse kaldt i barten med en føner, så den stivner skikkelig. Produktene brukt i bildene er fra Italienske DEPOT. Fantastiske skjeggprodukter til en meget hyggelig pris. Produktene finner du selvfølgelig her hos oss. Lykke til med stylingen!

- Patrick

"Being a man is a matter of age, being a gentleman is a matter of choise."

Foto: Laura Lindstad

Klem fra Laura 💙

#barber #studioespen #skjegg #bart #barbertips #lauralindstadhairguide #barberpatrick

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Laura Lindstad

Laura Lindstad

38, Oslo

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Laura - og er frisør og kreativ leder ved Studio Espen. Studio Espen er en pulserende frisør og skjønnhetssalong på Nordstrand i Oslo, den driver jeg sammen med mannen min (som også er frisør) Espen. Jeg har jobbet med hår i over 17 år og elsker hår og hårtrender! Det beste jeg vet er kreativ jobbing med hår, og ikke minst fotoshoots. Kundene våre er min inspirasjon! De fortjener de beste produktene og den ypperste service til enhver tid! I tillegg ivrer jeg etter klesmoter, trening, matlaging, vin, dyr, mote, kunst, foto, reiser, venner, familie ! Livsnyter i stor skala her ;-). Følg gjerne bloggen min! Da blir jeg glad! Vi snakkes! Facebook : LauraLindstadhairguide Instagram: LauraLindstadhairguide Klem Laura

Kategorier

Arkiv